top of page
MMM Anchor Header

"Tudatosan figyelj oda magadra - Figyelj az egészségedre!"

A programot úgy állítottuk össze, hogy könnyen, önállóan alkalmazható gyakorlati megoldást nyújtson számodra.

Hallgasd meg, és alkalmazd a mindennapokban!

A hanganyag meghallgatása előtt, kérjük olvasd el, és lehetőséged szerint végezd is el a bevezető instrukciókban leírtakat.

Jó gyakorlást kívánunk neked!

 Az MMM csapata

3. 3. Pozitív megerősítések

fej szív

Pozitív megerősítések

  • Szükséges eszközök: nincs

  • Időigény: kb. 13 perc

  • Helyszín: bárhol

A pozitív megerősítő gondolatok ahhoz segítenek hozzá, hogy meg tudd őrizni a belső középpontodat – Miért fontos ez?

Negatív gondolatokkal, negatív gondolkodással nem tudsz boldog lenni.  A média, a hírek, tele vannak negatív, félelemkeltő információkkal. A külső környezetei tényezők, körülmények folyamatosan változnak, ezért kell találnod egy erős viszonyítási pontot, ami nem kívül, hanem belül van.

 A külső biztonság helyett egy belső bizonyosságot kell kiépítened magadban, egy belső hitet arra vonatkozóan, hogy képes vagy megőrizni ezt a belső  nyugalmat bármilyen változó,  fenyegető külső környezetben is.

Lehet, hogy lesznek olyan kijelentések, amit elsőre majd idegennek érzel, ez is rendben van. Bármi történik csak figyeld meg, figyeld magad szeretetteli és elfogadó módon és el fog indulni az elfogadás önmagaddal és a környezeteddel szemben is. Ez az elfogadás és szeretetteli odafordulás segít neked abban, hogy ezt a belső nyugalmi állapotodat létre tudd hozni, meg tudd teremteni ÖNMAGADBAN.

 

Szóval vágjunk bele…

 

Előadó: Faragó István I Okleveles Egészségfejlesztő, a Stressz-M alapítója, a Wellbeing Szövetség Elnöke és a Munkahelyi Mentál Mentorprogram mentora

Zene: Yugen - Emotional Ethnic Music by Keys of Moon | https://soundcloud.com/keysofmoon Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ Music promoted by https://www.chosic.com/free-music/all/

A hanganyagot meghallgathatod itt, vagy kedvenc csatornáid egyikén:

Pozitív_megerősítések_hanganyag
00:00 / 12:08
spotify logó
google podcast logó
oPYuLVLr
radiopublic
pocket_casts
bottom of page