top of page

RÓLUNK

A Stressz-M csapata missziójának tekinti, hogy kiegyensúlyozott,harmonikus emberi kapcsolatokhoz, és hosszú egészségesen eltöltött életévekhez segítse a magánembereket és a cégek munkavállalóit.

 

A tevékenységünk ötlete még 2010-re nyúlik vissza, amikor többen kezdtünk el azon gondolkodni, hogy az integrál pszichológiai szemléletet hogyan lehet egy vállalati, szervezetfejlesztési folyamatba beépíteni.

 

A munkahelyi egészségfejlesztés, stressz és jóllét menedzsment lett a fókuszunk. A tavalyi évben pedig a népegészségügyi egészségfejlesztés módszertanával gazdagodva dolgozunk azon, hogyan tudjuk boldogabbá, egészségesebbé tenni a munkavállalókat úgy, hogy ezáltal a céget is egy jobban működő, hatékonyabb szervezetté formáljuk.

Faragó István

Faragó István

  • LinkedIn

Alapító, Okleveles Egészségfejlesztő, a Stressz-M alapítója, a Wellbeing Szövetség Elnöke

Több 10 éve foglalkozom a stressz-menedszementtel,  munkavállalói jóllét  programok kialakításával és vállalati egészségfejlesztéssel.
Alapvető célom, hogy egészségesen eltöltött életévekhez és harmonikus közösségi kapcsolatokhoz segítsük a cégek munkavállalóit, valamint hogy a vállalati egészségfejlesztés, stratégiai programként működjön a vállaltoknál. Ennek a célnak a megvalósításán dolgozunk a kollégáimmal. 

bottom of page