RÓLUNK

A Stressz-M csapata missziójának tekinti, hogy kiegyensúlyozott,harmonikus emberi kapcsolatokhoz, és hosszú egészségesen eltöltött életévekhez segítse a magánembereket és a cégek munkavállalóit.

 

A tevékenységünk ötlete még 2010-re nyúlik vissza, amikor többen kezdtünk el azon gondolkodni, hogy az integrál pszichológiai szemléletet hogyan lehet egy vállalati, szervezetfejlesztési folyamatba beépíteni.

 

A munkahelyi egészségfejlesztés, stressz és jóllét menedzsment lett a fókuszunk. A tavalyi évben pedig a népegészségügyi egészségfejlesztés módszertanával gazdagodva dolgozunk azon, hogyan tudjuk boldogabbá, egészségesebbé tenni a munkavállalókat úgy, hogy ezáltal a céget is egy jobban működő, hatékonyabb szervezetté formáljuk.

A Stressz-M állandó csapata

Faragó István

  • LinkedIn

Alapító

Több 10 éve foglalkozom a stressz-menedszementtel,  munkavállalói jóllét  programok kialakításával és vállalati egészségfejlesztéssel.

Alapvető célom, hogy egészségesen eltöltött életévekhez és harmonikus közösségi kapcsolatokhoz segítsük a cégek munkavállalóit, valamint hogy a vállalati egészségfejlesztés, stratégiai programként működjön a vállaltoknál. Ennek a célnak a megvalósításán dolgozunk a kollégáimmal.

Solti Előd

  • LinkedIn

Társalapító

Minősített Vezetési Tanácsadóként, szervezetfejlesztési szakemberként mindig kerestem a megoldást arra, miképpen lehet úgy támogatni a munkavállalókat, hogy közben a szervezeteket is egészségesebbé tesszük. A Stressz-M rendszert úgy alakítjuk, hogy támogassa "az egyéni jólléten keresztül vezet az út a szervezeti jólléthez!" gyakorlati megvalósítását.

Balai Ágota

  • LinkedIn

Projekt / Community / Rendezvény Menedzser

"Káoszpilótaként", és community menedzserként nagy örömmel csatlakoztam a Stressz-M csapatához, hogy részt vegyek annak a közösségi rendszernek a kialakításában, amellyel minél több magánembert, céget és szakértőt tudunk támogatni a stressz kezelésében és a jóllét megteremtésében.