top of page

máj. 06., Szo

|

Ezerkincs Életmód Központ Veresegyház

Testi betegségek lelki háttere - Csoportfoglalkozás Veresegyházon

Személyes élményű napra hívlak 2023.04.15-én szombaton (13:30-17:30-ig) A testi betegségekről egyre gyakrabban beszélünk úgy mint a lelki problémák szomatizált (testi tünet szintű) megjelenéséről.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Testi betegségek lelki háttere - Csoportfoglalkozás Veresegyházon
Testi betegségek lelki háttere - Csoportfoglalkozás Veresegyházon

Időpont és helyszín

2023. máj. 06. 13:30 – 17:30

Ezerkincs Életmód Központ Veresegyház, Veresegyház, 2112 Fő út 59. Magyarország

A rendezvényről

A testi betegségekről egyre gyakrabban beszélünk úgy mint a lelki problémák szomatizált (testi tünet szintű) megjelenéséről. Egyre több módszer és tanulmány támasztja alá, hogy az életünk során elszenvedett érzelmi traumák hatására testi betegségek alakulnak ki.

A szomatodráma egy a testet alapul vevő önismereti módszer, amely kreatív, játékos módon ad lehetőséget arra, hogy saját testünk rejtett működését jobban megismerjük, ezáltal pedig képesek leszünk magunkat komplex, módon érzékelni és gyógyítani.

A folyamat során lehetővé válik, hogy könnyed, elegáns és mégis mélyen megindító módon találkozzunk testünknek tudatunk elől elrejtett titkaival, és érzelem gazdagabb kapcsolatba kerüljünk – szimbolikusan csakúgy, mint valóságosan – saját testrészeinkkel. A módszer azon az elven alapul, hogy a saját testünkről alkotott elképzeléseink megismerése és átalakítása gyógyító folyamatokat indíthat szervezetünkben, sok esetben egy-egy makacs, tudattalan blokk feloldása révén.

A csoportos foglalkozás módszerének a kidolgozója és a szemlélet magyarországi nagykövete Dr. Buda László orvos, pszichiáter Mit üzen a tested / Mit üzen a lelked könyvek írója.

A foglalkozás helyszíne: Ezerkincs központ Veresegyház Fő u. 59.

Részvételi díjak: Segítőként: 8.000.- Ft Állítóként: 12.000.- Ft

FONTOS: A részvételi szándékod előzetes regisztrációval jelezd!

A foglalakozást tartja:

Faragó István

Okl. Egészségfejlesztő

Mentálhigiénés szakember

Tel: 06/709 678 110

 #egészségvédelem #wellbeing #egészségfejlesztés

Oszd meg

bottom of page