top of page

jún. 10., Sze

|

Interaktív Online Előadás

Mit tanulhattunk a karantén időszakban? - Hogyan tovább?

Mit gondol erről a fejvadász, az IT cégvezető és a HR Partner?

A regisztráció lezárva
Egyéb rendezvényeink
Mit tanulhattunk a karantén időszakban? - Hogyan tovább?
Mit tanulhattunk a karantén időszakban? - Hogyan tovább?

Időpont és helyszín

2020. jún. 10. 18:00 – 19:15

Interaktív Online Előadás

A rendezvényről

Minden megváltozott a körülöttünk, átalakultak a külső körülmények. Egy folyamatos "fenyegetettségben" éljünk a mindennapjainkat. Teljesen át kell hangolnunk  a viszonyunkat önmagunkkal és a környezetünkkel.

Stressz-M Mental Coffee online, interaktív előadás-sorozatunk célja a KÉPESSÉ tevés... arra, hogy ehhez az átalakuláshoz, újragondoláshoz, újratervezéshez kapjunk új nézőpontokat, ismerjünk meg új módszereket, amelyek segíthetik ezt egyéni megküzdésünket, csökkenthetik az aktuális stressz szintünket és emelni tudja a jóllét érzésünket, egyéni, közösségi és vállalati szinten egyaránt.  

AMIRŐL SZÓ LESZ

Csatlakozz a Mental Coffee következő interaktív online előadásához, és tudj meg többet arról, hogy mit tanulhattunk a karantén időszakában, és hogyan léphetünk tovább. Ebben lesz segítségünkre, és osztja meg velünk gondolatait a fejvadász (Pethő Anikó), az IT cégvezető (Szabados Attila és a HR Partner (Tóvári Krisztina). 

REGISZTRÁLJ 

Az előadást a Zoom keretrendszerében tartjuk. Ahhoz, hogy élőben ott tudj lenni velünk, kérjük regisztrálj előre az eseményre.

Várunk szeretettel!   

#lépjtovább #covid19 #tanuljunkegyütt 

Oszd meg

bottom of page