top of page

jún. 17., Sze

|

Interaktív Online Előadás

A gyakorlati táplálkozástudomány ellentmondásai

Csatlakozz a Mental Coffee következő interaktív online előadásához Dr. Némedi Erzsébet élelmiszeripari mérnök, biotechnológus, az élelmiszer-tudományok doktorával.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
A gyakorlati táplálkozástudomány ellentmondásai
A gyakorlati táplálkozástudomány ellentmondásai

Időpont és helyszín

2020. jún. 17. 18:30 – 19:40

Interaktív Online Előadás

A rendezvényről

Minden megváltozott a körülöttünk, átalakultak a külső körülmények. Egy folyamatos "fenyegetettségben" éljünk a mindennapjainkat. Teljesen át kell hangolnunk  a viszonyunkat önmagunkkal és a környezetünkkel.

Stressz-M Mental Coffee online, interaktív előadás-sorozatunk célja a KÉPESSÉ tevés... arra, hogy ehhez az átalakuláshoz, újragondoláshoz, újratervezéshez kapjunk új nézőpontokat, ismerjünk meg új módszereket, amelyek segíthetik ezt egyéni megküzdésünket, csökkenthetik az aktuális stressz szintünket és emelni tudja a jóllét érzésünket, egyéni, közösségi és vállalati szinten egyaránt. 

 

AMIRŐL SZÓ LESZ 

Tudományos világban jártas kutatócsapat lévén nagyon sok területről gyűjtünk információkat az élelmiszerek, étrend-kiegészítők összetevőivel, hatásaival és trendjeivel kapcsolatban. Tudományos kutatásokkal találkozunk, dolgozunk, továbbá látjuk a gyártók kihívásait, működését, de a fogyasztói felhasználói oldalt is folyamatosan figyeljük, hiszen humán klinikai vizsgálatok során mérjük, hogyan hasznosulnak a szervezetünkben az élelmiszer termékek.

Így az előadás során végigvesszük azokat a pro és kontra érveket, azokat a néha látszólag ellentmondó publikációkat, kutatásokat, amely valamely élelmiszertípus mellet vagy ellene szólnak. Igyekszünk sok fogódzót adni, látszólag egyértelmű tényeket mélyebben láttatni, mindezt úgy, hogy megmaradjunk semlegesnek, állásfoglalás mentesnek. Különös tekintettel azokra a kérdéskörökre fókuszál az előadás, amelyek a leginkább összezavarják a fogyasztókat vagy hiedelmek vagy városi legendák vagy irányzatok miatt. Tesszük ezt azért, mert véleményünk szerint csak a megfelelő edukáció és tájékozottság szolgálhatja azt hosszú távon, hogy az egyén a maga tudása alapján legyen képes dönteni és a maga számára leginkább megfelelő irányban terelni az életét. 

REGISZTRÁLJ 

Az előadást a Zoom keretrendszerében tartjuk. Ahhoz, hogy élőben ott tudj lenni velünk, kérjük regisztrálj előre az eseményre.

Várunk szeretettel!   

#élelmiszerek #étrendkiegészítők #élelmiszerfogyasztás  #táplálkozástudomány 

Oszd meg

bottom of page