CÉGEKNEK

Átfogó stressz - és jóllétmenedzsment az elégedett, elkötelezett, egészséges, összetartó, és együttműködő, munkahelyi közösségért. 

Megváltoztak a munkahelyi, és a közösségi viszonyok
Rugalmasan és átgondoltan kell alkalmazni a céges folyamatokat
A magasszintű 
teljesitőképesség megtartása kulcsfontosságú 
Az egészségfejlesztés és a közösségi kapcsolatok építése pedig stratégiai feladattá vált

MILYEN MEGOLDÁST KÍNÁL A STRESSZ-M?

A munkavállalói jóllét es az egészség és a cég teljesítményének, es fejlődési potenciáljának az alapfeltétele.

 

A Stressz-M csapata átfogóan, stratégiailag menedzseli a problémát, több szinten mérünk fel, és avatkozunk be, bevonva a teljes vezetést, az EHS-t, a foglalkozás egészségügyi szolgáltatót, és a munkavállalókat is. Programunk módszertani alapját a népegészségügyi projektek képezik, melyeket vállalati szinten valósítunk meg.

 

Közösen hozzuk létre a megoldásokat a felmerült problémákra az alapműködéshez illeszkedően, es javítjuk a napi működés feltételeit, folyamatait, fejlesztjük a munkavállalók egészségtudatosságát.  Ehhez biztosítunk online platformot, szakértői támogatást, es teljes projektmenedzsmentet.

HOGYAN CSINÁLJUK?

Interaktív online előadássorozat, praktikus tanácsokkal, ötletekkel, gyorsan alkalmazható megoldásokkal a mindennapi életvitelünk tudatosabb vezetéséhez. 

MENTAL COFFEE

KÖZÖSSÉG

Tanuljunk közösen arról, hogy hogyan élhetünk munkavállalóként, vezetőként és magánemberként kevesebb "rossz" stresszel.

STRESSZ MENEDZSMENT BAROMÉTER

Online diagnosztikai eszközünk segítségével egyéni, csoportos és szervezeti szinten tudjuk visszacsatolni a vállalaton belül felmerülő, lehetséges stresszhatásokat. 

A népegészségügy módszertanának vállalati alkalmazásával segítjük a vállalati egészségkultúra és egészségmagatartás fejlesztését, amely most kulcstényezője a vállalati folyamatoknak. 

Tegyen alkalmazottai jóllétéért!

Vállalati jólléthez az egyéni jólléten át vezet az út.

  • White Facebook Icon

Alternatíva Tanácsadó Csoport Kft.

2100 Hungary, Gödöllő Juhar u. 2

Alapítás éve: 2011.

Cégjegyzékszám: 13 09 150909

kommunikacio@stressz-m.hu

Lépj velünk kapcsolatba